Proteze de sani in Constanta si online


Asa cum va spuneam intr-un articol anterior, la Jiva Hair Boutique gasiti si proteze externe de  sani, lenjerie postmastectomie, lenjerie de compresie in cazul riscului de a face  limfedem sau bustiere speciale post reconstructie sau implant mamar.

lmpreuna cu centru de consiliere Gentle Care am creat in Constanta un spatiu privat,unde iti vom lua masurile, ne vom uita impreuna la modelele de sutiene disponibile, vom decide ce proteza ti se potriveste in functie de tipul interventiei chirurgicale suferite sau de stilul de viata. La noi poti sa te simti confortabil si sa gasesti sfaturi utile.  Foarte important de stiut ca toate produsele se pot achizitiona si in 4 rate prin card cu dobanda 0. Si mai important de inteles este ca rezervarea unei probe nu te costa nimic. Si nici nu esti obligata sa cumperi. Noua chiar ne pasa sa te putem  ajuta sa iei decizii in etapa  postmastectomie.

Vreau sa cunosti Brandul Anita Germania, o companie de familie cu o traditie de peste 125 de ani in acest domeniu. I-am alses pe ei din toate firmele din lume. Este suficient sa porti o data  produsele si vei simnti diferena pe pielea ta! Toate modelele folosite in catalogul Anita Care sunt invingatoare ale cancerului la san, si au suferit o interventie chirurgicala.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.