Proteze si lenjerie post mastectomie 1


banner centru consiliere

Astazi vom trata un subiect mai delicat, dar nu indeajuns de discutat.Este vorba de cancerul de san, care incepe sa fie depistat si la femei foarte tinere(sub 30-40 de ani) din pacate.Cancerul de san este curabil 100% daca este depistat la timp.Este foarte important sa va examinati sanii, sa mergeti periodic la un control medical, sa descoperiti cancerul in faza incipienta.
Daca ati trecut printr-o astfel de experienta, vrem sa aducem la cunostinta ca tehnologia a avansat mult in ultima perioada si astazi se gasesc tot felul de produse post-mastectomie, produse destinate sa imbunatateasca calitatea vietii femeilor.
Puteti sa aflati mai multe detalii legate de cancerul de san de aici.

Este foarte important sa mentineti o relatie apropiata cu familia si prietenii, sa dezbateti subiectul acesta cu ei, sa va informati.Din acest motiv am considerat ca este extrem de important sa existe un centru de consiliere in materie de produse post mastectomie si peruci medicale si in Constanta.

Jiva Boutique va sta la dispozitie cu o gama larga de produse post mastectomie si peruci medicale. Jiva Boutique nu este un magazin, este un centru de consiliere bazat pe programari individuale, confidentialitate unde va garantam gasirea unei solutii la orice problema aveti.

 

 

Strada Nicolae Iorga Nr.39( vis-a vis de Scoala 5) CONSTANTA

Telefon Fix: 0241.660.869

Telefon Mobil: 0766.589.390

Program: Luni-Vineri: 10.00-18.00


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Proteze si lenjerie post mastectomie