Perucile medicale, cum stii ce peruca este medicala si care este standard


Buna draga mea,
Cauti de ceva timp o peruca, poate faci chimio sau parul ti-a cazut din cauza alopeciei, poate s-a rarit din diverse cauze medicale sau vrei sa ai o coafura noua, iata ce trebuie sa stii:

Exista cateva categorii de peruci.
Cele mai ieftine , standard sunt destinate purtarilor ocazionale. Acestea sunt lucrate la masina. Sunt mai groase, mai putin aerisite si mai grele. Dar asta nu inseamna ca nu pot avea coafuri superbe. Iata cateva modele:

                                  Peruca Cameron culoare Honey Wheat pret 650 lei

 

Urmatoarea categorie este peruca cu monofilament, care deja intra in categoria medicala. Pentru ca o peruca sa fie medicala, in primul rand trebuie sa aiba marcaje CE si certificat de conformitate ca dispozitiv medical. Un astfel de dispozitiv medical va fi mereu atent lucrat in baza constructiei interna, in general pe monofilament, cu partea frontala din silicon sau lace (tull invizibil) partea din spate si laterale lucrate manual sau chiar standard pentru a reduce costurile.
O peruca naturala medicala va avea costuri mult mai mari. In primul rand baza constructiei interne este lucrata manual ca la implant, ceea ce va produce mai multe ore de lucru pentru a finaliza un produs din aceasta categorie.

 

Apoi gasim o categorie de peruci premium, acestea sunt lucrate in general din par acrilic, cu baza monofilament si lace front, lucrata integral sau partial manual si vine intr-o multitudine de coafuri, culori si branduri.

Mai exista categoria perucilor cosplay, pe care inca nu le comercializam , sau peruci pentru diverse personaje. Gasiti la noi produse pentru teatru si film aici 

Iar ultima categorie, de care va rog sa stati deoparte, sunt perucile sintetice destinate manechinelor din vitrine, sau purtarilor de „caterinca” care de obicei sunt comercializate de sex shopuri, targuri sau siteuri chinezesti cu .com in coada, ce vand poza unui produs de marca si primiti un produs de 2 lei.

Sper ca nu ati patit asta pana acum.

Mai trebuie sa stii ca o peruca rezista intre 2 luni si 1 an de zile. Nu este o haina de blana pe care sa o ai o viata. Este un produs declicat care se deterioreza cu cat este purtat mai mult. Unele te vor schimba, alte te vor face sa arati exact ca tine, sau o varianta mai buna. Daca iti e greu sa alegi o peruca. Suna-ma de luni pana vineri de la 10 la 16 pentru a discuta. 0766589390 Iulia Jiva.

Imbratisari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.