Medisprof Cluj


In incercarea noastra de a va veni in ajutor, vom colabora cu un numar de asociatii si clinici oncologice din Romania, unde ne puteti gasi produsele si cataloagele.

Printre partenerii nostri se afla si Centrul de Oncologie Medisprof din Cluj-Napoca

medisprof cluj
medisprof cluj

Scopul Medisprof?

Implementarea serviciilor medicale de calitate care stau la îndemâna tuturor bolnavilor de cancer.In aceasta directie, Medisprof a introdus noi tehnologii care sa ajute pacientii in timpul tratamentului.

 

 

 

Primul sistem este DigniCap, care previne caderea parului in urma tratamentului, acesta a fost introdus in Romania in 2012 prin clinica Medisprof.  Clinica a devenit astfel prima si unica din Europa de Est care a introdus acest sistem DigniCap.

oncologie tratament
oncologie tratament

 

 

 

 

 

 

Al doilea sistem inovator pe care clinica Medisprof a decis sa-l implementeze pentru a creste confortul pacientilor in timpul tratamentului chimioterapeutic este Port-A-Cath( Camere implantabile)

Camerele implantabile sunt niste dispozitive care se implanteaza sub piele printr-o mica manevra chirurgicala, reducand astfel numarul de intepaturi si riscul de infectie la care este supus un pacient in timpul tratamentului.

Cu ajutorul donatiilor acesti oameni au construit  spitalul privat oncologic din Cluj-Napoca.

Intotdeauna va fi nevoie de oameni cu dar si ajutor in jurul nostru. Fi VOLUNTAR!

Principalele  obiective ale clinicii Medisprof, pe parcursul dezvoltarii au fost: sprijinirea si imbunatatirea retelei medicale oncologice din Romania. Pentru cresterea nivelului de siguranta si confort oferit pacientilor ne-am alaturat lor si dorim sa le fim de ajutor de acum inainte in acest demers.

Ne inclinam in fata acestor oameni!

 

jiva medisprof
catalog peruci jiva la medisprof

 

 

Deviza noastra – cei trei „P”: „Pacient, Profesionalism, Parteneriat”. Aceasta deviza sta la baza misiunii pe care ne-am insusit-o, de a ridica standardele serviciilor medicale din Cluj-Napoca si Romania.

peruca naturala coral
peruca naturala coral
peruca naturala 205
peruca naturala 205
BATIC CHIMIO
BATIC CHIMIO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pacientii care aleg  sa achizitioneze produsele prin Medisprof beneficieaza de transport gratuit!!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.