Frumusetea, la indemana ta


Frumusetea! O perla pe care fiecare femeie o ascunde in scoica sufletului ei,  intr-o cochilie ce o protejeaza in furtuna vietii. Atat de bine o ascunde incat de multe ori uiti de ea.

           Altadata, in lumina soarelui, reapare in toata splendoarea ei, gata sa isi spuna povestea, arzand de dorinta impartasirii trairilor sale.
           Fiecare avem o poveste ce e gata sa tasneasca imediat ce simtim caldura si bunatate. Indiferent de personalitatea, educatia, aspiratiile lor, frumusetea este numitorul comun al tuturor femeilor.
Ce este frumos pentru tine?  
Cautam frumusetea la fel cum cautam fericirea. Tindem spre o falsa perfectiune luata din revistre unde doar in poze  poti arata perfect. Ce inseamna perfect pentru tine?
           Zambetul Giocondei a facinat generatii intregi: „Ce se ascunde in spatele zambetului ei?” Dar in spatele acestei femei care trece acum pe strada ce poveste se ascunde? Zambeste suav si poarta un batic sau o bascuta, are parul pefect coafat, are un par lung superb sau are cele mai ciudate codite impletite.

Peruci

           De ce face toate acestea? Ce ii lipseste de fapt? Cautam fericirea in frumusete si realizam ca intotdeauna vrem mai mult.Respectam femeile ce nu se multumesc cu putin si merg mai departe cu capul sus iesind frumos din orice situatie.

           Este foarte usor sa fii tu sau sa fii altcineva in fiecare zi. Nu necesita schimbari radicale ci doar schimbari temporare. Poate azi vrei breton precum Kim Kardashian, dar maine nu.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

                       Sau poate vrei parul prins in coada orivsa il porti lejer  pe spate ca Jenifer Lopez .

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

                        La Jiva dezvaluim frumusetea ce parea pierduta. Gasim solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii, pentru ca stim cat de mult conteaza imaginea. 

                      Esti mai frumosa decat vrei sa stii! ReDescopera-te!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.