De Sarbatori, Jiva Daruieste din Inima 2


 

 

⭐️ -CONCURS – ⭐️
Perioada sarbatorilor vine cu iubire, intelegere si dorinta de a fi mai buni.

Sarbatorim oamenii care au stat alaturi de noi si cuvintele lor binefacatoare, caldura imbratisarilor si a faptelor bune, eroii de langa noi- cei care infrunta incercarile vietii cu un zambet pe buze. Sarbatorile sunt despre iubire. 

Spune-ne povestea ta sau a cuiva drag intr un comentariu la aceasta postare si motivele pentru care aceasta s-ar bucura de o peruca. Astfel, primesti ocazia de a-ti bucura persoana draga cu una dintre cele 2 peruci oferite pentru povestile cele mai apreciate 🎄🌈🎄

Livrand frumusete, ne sta bine impreuna!
❄️
-Echipa Jiva-
#LivramFrumusete
#nestabineimpreuna

Concursul se desfășoară în perioada 24-30 Decembrie 2018

aici https://www.facebook.com/jiva.brasov/photos/a.1290305257655303/2244732148879271/?type=3&theater

 

 

 

 

 

Regulament Concurs Facebook  “De Sarbatori, Jiva Daruieste din Inima”

 

 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
  Organizatorul prezentului concurs este societatea SC Jiva Boutique SRL, cu sediul in Navodari str Nuferilor nr 25 jud Constanta, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul RO31501907 CIF:J13866/2013

 

 1. PARTICIPANTII
  Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
  – au implinit varsta de 18 ani pana la data de 10 Noiembrie 2018;
  – sunt persoane fizice cetateni romani
  – locuiesc pe teritoriul Romaniei
  – raspund cat mai rapid la cerintele afisate pe pagina de Facebook a magazinului Jiva, pagina detinuta de Organizator, avand drept tematica povesti personale, din viata participantilor sau a apropiatilor acestora. Cititind acest regulament, Participanii isi confera acordul in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Castigatori vor fi desemnati 2 participanti care atesta nevoia unei peruci de tip fashion sau de tip medical in viata lor sau a apropiatilor lor prin povestea de viata prezentata.
 • DURATA CONCURSULUI
  Concursul se desfasoara in perioada 24-30 DCEMBRIE 2018pe durata a 7 zile.
  In perioada respectvia concursul e va derula  pe paginile de Facebook a magazinului Jiva si in grupuri publice.

Astfel, concursul va avea 2 castigatori. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 31 pe paginile de Facebook a magazinelor Jiva, pagini detinute de Organizator.

 

 1. MECANISMUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
  In vederea participarii la prezentul concurs, participantii trebuie sa participle cu un comentariu relevant in tematica concursului pe pagina de Facebook Jiva.
  Fiecare dintre participantii la concurs va putea participa la concurs doar o singura data, sub forma unui comentariu la postarea de concurs.  Indiferent de numarul de comentarii dat de un Participant, acesta se va putea inscrie o singura data.

 

Pentru inlaturarea oricarui dubiu, persoanele care raspund mai mult de o data la concurs nu vor fi validati decat o singura data, cu momentul la care au raspuns prima oara. Comentariile editate nu vor fi luate in considerare. De aceea, recomandam cea mai mare atentie la trimiterea raspunsului!

Pentru povestile impresionante, publicul Paginii de Facebook Jiva poate vota optand pentru una dintre reactiile paginii de socializare la comentariul Participantului. Un Participant isi poate mari sansele de castig castigand reactii la povestea sa in cadrul Concursului “ De Sarbatori, Jiva Daruieste din Inima”.

 

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook a magazinului Jiva cu solicitarea ca participantii declarati castigatori sa contacteze de urgenta Organizatorul pe messenger-ul de Facebook al Organizatorului.

 

 1. PREMIILE CONCURSULUI
  Toti participantii vor castiga cate un cupon de reduceri in valoare de 10%, valabil in toate magazinele Jiva  o singura data.  Castigatorii anuntati vor  castiga 2 peruci, cate una de fiecare, costurile acestora fiind stabilite in particular, in functie de cazul fiecaruia.
  Premiul are  o valoare comerciala aproximativ cuprinsa intre 200 si 700 RON.
  In cazul in care castigatorii sunt din provincie sau din alte orase decat Brasov sau Constanta, Organizatorul nu asigura costurile deplasarii acestora la magazine sau alte costuri adiacente, dar poate asigura la cerere, livrarea perucilor in cazul celor doi castigatori. In cazul cupoanelor de reducere, Organizatorul asigura valabilitatea cupoanelor de reducere numai in magazinele Jiva din Brasov sau Constanta.

 

 1. PRECIZARI CU PRIVIRE LA DESFASURAREA CONCURSULUI
  Organizatorul va depune toate diligentele pentru a-i informa pe castigatori despre rezultatele concursului.
  Se considera ca toti cei care participa la acest concurs si-au dat acordul expres pentru a-si pune datele personale la dispozitia Organizatorului avand in vedere ca participantii sunt cei care pun la dispozitie aceste date Organizatorului, prin intermediul profilului lor de Facebook.

 

 

 • ATRIBUIREA PREMIILOR DISTRIBUITE IN CADRUL CONCURSULUI
  Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa faca dovada ca au implinit 18 ani pana la data participarii la concurs. Numai dupa indeplinirea acestei formalitati, castigatorii vor primi de la Organizator informatiile care le vor permite accesul la cupoanele de reduceri sau la una dintre cele doua peruci.

 

 • ALTERNATIVE ALE PREMIILOR
  In caz de castig, participantii nu pot opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte produse ori servicii.

 

 

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul este operator de date personale, înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 30322

 

Avand in vedere prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal, Organizatorul isi asuma obligatia de a nu face disponibile in niciun fel datele personale ale castigatorilor in cazul in care acestia isi manifesta dezacordul expres in acest sens. Datele personale ale participantilor si ale castigatorilor vor putea fi folosite de catre Organizator numai in masura in care aceste persoane si-au exprimat in mod expres acordul lor in acest sens, in conformitate cu prevederile acestui Regulament.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru transmiterea de noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing.

Datele personale ale participantilor vor fi folosite de Organizator in stricta conformitate cu prezentul Regulament si cu prevederile Legii 677/2001.
Numele participantilor nu vor fi facute publice, cu exceptia numelor castigatorilor.

 

 1. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Organizatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere derivand din sau in legatura cu litigii de orice natura legate de informatiile cuprinse in formularele de participare in format electronic. De asemenea, Organizatorul nu va putea fi implicat in astfel de litigii.

 

 1. INTERDICTII DE PARTICIPARE
  Se interzice in mod expres participarea la prezentul concurs a angajatilor si colaboratorilor Organizatorului (SC JivaBoutique SRL)

REGULAMENTUL OFICIAL

Acest REGULAMENT prezinta conditiile pe care participantii la concurs trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Inscrierea in acest concurs inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestuia.

Orice amendamente sau modificări ale prezentului Regulament vor fi anunţate participantilor prin intermediul site-ului www.jiva.ro sau pe pagina de Facebook Jiva.

 

Organizatorul îşi rezervă dreptul să descalifice şi/sau să elimine din concurs orice participant care a alterat, incalcat sau nu a respectat Regulamentul sau ale cărui acţiuni sunt considerate de către Organizator ca putând aduce prejudicii, imaginii / reputaţiei Organizatorului.

 

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a extinde, amâna sau anula concursul şi de a actualiza prevederile Regulamentului fără o notificare în prealabil.

 

Toate înregistrările devin proprietatea Organizatorului. Înregistrarea la concurs reprezintă consimţământul ca numele şi adresele de email ale participantilor să fie folosite în scopuri promoţionale de catre Organizator.

Prezentul REGULAMENT este disponibil in mod gratuit pe pagina de web a Organizatorului.

Prin inscrierea la concurs, participantii isi vor insusi si vor accepta continutul paragrafului de mai jos care va echivala astfel cu o declaratie proprie in vederea participarii: „Participand la acest concurs sunt de acord ca datele mele personale sa intre in baza de date a Jiva Boutique SRL si sa primesc materiale informative prin diverse mijloace de comunicare (posta, sms, mms, e-mail) din partea Jiva Boutique (Jiva )” Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este office@jiva.ro sau direct in magazinele Jiva.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “De Sarbatori, Jiva Daruieste din Inima

 • Ciupala Marilena

  Povestea mea suna asa Doresc aceast premiu pentru sora mea care din cauza unui tratament ii cadea foarte mult parul si a luat degizia sa se tunda scurt scurt lumea se uita ciudat la ea si ii spune ca ii sta urat tunsa asa insa nimeni nu stie ca de fapt ea a luat aceasta degizie din cauza problemelor eu o incurajez si ii spun ca este mai importanta sanatatea decat aspectul iar parul cu timpul creste si este frumoasa si asa nu conteaza ce spun alti ii doresc sanatate si Domnul sa o ajute in problema ei.

  • JIVA Autor articol

   Buna Marilena,
   In primul rand felicitari pentru iubirea pe care o porti surorii tale. Ea este norocoasa ca te are. Desi e important parul, sanatatea e cea care conteaza acum.
   Frumusetea este in sclipurea ochilor si in curbura zambetului. E suficient un singur om sa vada asta, nu toata lumea.
   Dar pentru ochii lumii, si pentru o societate ce si-a uitat valorile reale, exista aceste peruci minunate care vin sa îmbrățișeze fiecare purtator.
   Speram sa fii printre castigatoarele acestei campanii!
   Multumim pentru curaj!
   #livramfrumusete