Am primit cozi de par superbe 1


Buna dragile mele,

Puteti gasi in magazinul nostru noile cozi de par sintetic din fibra kanekalon new futura fiber!  Aceasta denumire interesanta rezulta din ani de cercetare si descoperire de tehnologii noi pentru ca noi, femeile sa ne bucuram de produse excelente.

Aceasta noua fibra rezista la coafare exact ca parul natural. Cozile pot fi indreptate , ondulate, iar indreptate si asa mai departe. Nici eu nu am crezut asa ca am testat produsele si vreau sa va arat rezultatele !

Ce este umitor la aceste mese, in afara de pret, este faptul ca nu lucesc absolut de loc, nici macar in soare!!!

Temperatura  ideala pentru ondulat sau coafat este de maxim 150C, desi pe ambalaj permite o temperatura mai inalta, sfatul meu este sa folositi inteligent si cu prudenta placa si ondulatorul. Acelasi lucru il recomand si pentru produsele din par 100% natural. Caldura excesiva dauneaza grav parului!

Cel mai important produs de ingrijire al meselor d epar este spray-ul/ conditioner. Stropiti direct pe par, pieptanati de la varfuri catre baza si incepeti coafarea cu placa sau drotul! ( doar pe produsele unde este indicata aceasta posibilitate)

Va garantez ca aceste mese se vor comporta impecabil si va veti indragosti instant de ele!

Good Gair Day

JHB

 

 

 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un gând despre “Am primit cozi de par superbe