Asociatia Oncohelp


Speram sa va fim aproape si astfel am inceput colaborari cu multe asociatii si clinici oncologice din Romania, unde ne puteti gasi produsele sau cataloagele de produse.

Existenţa Centrului de Oncologie OncoHelp este motivată de incidenţa cancerului care se află în continuă creştere în judeţul Timiş şi are ca scop implementarea serviciilor medicale de calitate care stau la îndemâna tuturor bolnavilor de cancer.

 

Cu ajutorul donatiilor acesti oameni au construit singurul spital oncologic  din Timisoara. Intotdeauna am spus ca o donatie nu trebuie sa fie in bani de fiecare data. Fi VOLUNTAR!

spital oncohelp

clinica de oncologie

camera oncohelp

camera oncohelp

sala tratament

sala tratament

 

 

 

 

 

 

 

OncoHelp – pionier in consilierea psihologică în oncologie. De asemenea, a sprijinit organizarea unui grup de suport care adună pacienţii cu o anumită problematică pentru consiliere psihologică de grup. Grupul de Suport „Violeta” al Persoanelor Diagnosticate cu Cancer la Sân a luat naştere în anul 2006, în cadrul Asociaţiei OncoHelp la iniţiativa unui grup format din medici oncologi şi foste bolnave de cancer mamar.

 

Foarte important de stiut este ca la  OncoHelp exista un computerul tomograf de inalta performanta Siemenscare va permite, printre altele, medicilor oncologi să stabilească un diagnostic precoce și exact.

CT-Siemens-OncoHelp-2
tomograf timisoara


Citeste mai mult despre tomograf aici

 

 

 

 

 

De acum puteti vedea cateva peruci chiar in incinta clinicii. Nu fiti speriate din cauza caderii parului. Este o problema trecatoare iar echipa de consiliere Oncohelp si Jiva Hair Boutique va va ajuta sa treceti cu demnitate peste efectele citostaicelor.

BATIC CHIMIO

BATIC CHIMIO

peruca naturala coral

peruca naturala coral

peruca naturala 205

peruca naturala 205

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.