UNA e Cristina, UNA esti tu


 

Cine e Cristina?

 

Pe Cristina o cunosc de cativa ani, ea este asistent medical la spitalul judetean Constanta. Ne intalnim rar, dar intotdeauna ne surprindem una pe cealalta. Ea stie foarte bine ce fac si care este misiunea Jiva, aceea de a aduce frumusete in cel mai personalizat mod posibil si de a oferi sfaturi si informatii indiferent de situatie. Frumusetea este foarte strans legata de sanatate, nu ma poti contrazice!

I-am spus Cristinei ca imi doresc sa existe o asigurare care sa acopere costurile cu recosntructia mamara, sau sa compenseze tratamentul si depistarea cancerului. In fiecare zi intalnesc femei minunate care supravietuiesc acestei boli, dar partea financiara este cea mai dificila…Vin cliente impreuna cu fetele lor si eu le cert cand aud ca desi au incidenta de cancer in familie, nu si-au facut de ani de zile un control, si nu si-au palpat niciodata sanii…mi se pare ignoranta!

M-am uitat la Cristina si ea s-a luminat, s-a intristat, s-a speriat, a avut asa de multe reactii incat nu stiam ce sa fac, sa mai vorbesc, sa mai intreb ceva…

Si-a deschis sufletul si mi-a povestit despre pierderea ei si despre castigul ei. Da, dupa o pierdere dureroasa, a castigat forta si trecand mai departe, a acumulat foarte multe informatii, care acum vrea sa le foloseasca pentru a putea face bine altor persoane.

Mi-a spus ca lucreaza part time si cu o firma de asigurari, iar  pe langa asigurarile pentru copii de care se ocupa, asigurarea care i-a atras cel mai mult atentia a fost UNA, citind despre ea, mi se pare aboslut unica in Romania, si da, in sfarsit ceva personalizat pentru o problema atat de personala, si mai ales, doar pentru femei..

Am rugat-o pe Cristina sa imi scrie, sa imi spuna mai multe lucruri, si astfel vi le scriu si voua:

 

„Noi suntem atat de importante in micro-universul nostru si totusi noi ne lasam la o parte…Tocmai noi!Uitam ca sanatatea si integritatea noastra este principalul factor al armoniei si implinirii familiei noastre!

Dragele mele, eu ,Cristina, lucrez pentru ING  Asigurari si vreau sa va vorbesc despre UNA!

UNA este proiectul meu de suflet, asemeni coltisorului confortabil in care ma cuibaresc  cu o ceasca de ceai caldut, unde ma regasesc  …

UNA este despre mine,despre tine ! Despre NOI !

UNA este pentru femeia care vrea  sa nu se simta pusa in pericol!Adesea intelegem cat este de important sa fim la adapost financiar si ca este necesar sa economisim,doar ca ne este foarte greu sa o facem ,de cele mai multe ori…Atunci ne-am gandit la UNA,asigurarea speciala pentru femei!

Nici nu realizam cat de aproape sunt de noi problemele si ,din pacate, ele nu trebuie decat sa vina o singura data…

Nu vreau sa va vorbesc despre experiente dureroase sau sa va sperii .

Vreau sa va vorbesc despre ea!

UNA este un pachet de asigurare special destinat femeilor care stiu ce vor! ”

 

 


 

Despre Una, mai poti citi aici.

Eu sunt asigurata, tu?

Poti sa o suni pe Cristina Constantinescu la nr 0754096163, poti veni la Jiv Hair Boutique pe str Nicolae Iorga nr 39 Constanta, poti cauta un alt agent din orasul tau,un birou ING, poti face o solicitare online, la telefon, doar fa ceva pentru tine!

Good Hair Day!

 

 

 


una-de-la-ing

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.