Videouri


Extensii de cusut Viva| 2 metrii de par

Buna dragile mele,

Am remarcat faptul ca multe dintre voi nu stiti de existenta altor metode de aplicare a extensiilor, de aceea am facut tutorialul sa vedeti ca exista si „metraj” de par, si daca ai o „croitoreasa” buna, poti sa faci orice si sa ai un par superb. Incercati sa renuntati la extensiile cu micro ring sau cu keratina. Nu sunt benefice parului, iti faci rau fara sa realizezi. Iti pot recomanda stilisti priceputi care te pot ajuta sa ai coafura din vis, fara sa iti deteriorezi parul. Daca esti hair stylist din alt oras, imi poti lasa datele de contact si detalii despre experienta ta, portofoliu, site etc si te voi recomanda pentru clientele din zona ta! De asemenea, pentru stilisti si saloane, exista oferte speciale, solicita oferta aici

Va invit si la Jiva Hair Boutique pe strada Nicolae Iorga nr 39 pentru a putea testa fiecare produs! Programeaza-te

 


Cum se spala o peruca

Cate dintre voi ati intampinat probleme la spalarea perucilor? S-au incalcit dupa spalat sau purtat? Aveti alte metode fata de cea prezentata?Scrieti-mi experienta voastra. Fie ca e vorba de extensii de par, peruci naturale sau sintetice, haideti sa vedem ce putem face pentru a prelungi viata parului natural uman sau sintetic ( modacrylic, kanakalon sau sinteticul clasic)

 

 

 

This poll is closed! Poll activity:
Start date 28-02-2015 11:16:41
End date 01-04-2015 23:59:59
Poll Results:
Ti se pare folositor tutorialul?

Proteze de sani in Constanta si online

Asa cum va spuneam intr-un articol anterior, la Jiva Hair Boutique gasiti si proteze externe de  sani, lenjerie postmastectomie, lenjerie de compresie in cazul riscului de a face  limfedem sau bustiere speciale post reconstructie sau implant mamar.

lmpreuna cu centru de consiliere Gentle Care am creat in Constanta un spatiu privat,unde iti vom lua masurile, ne vom uita impreuna la modelele de sutiene disponibile, vom decide ce proteza ti se potriveste in functie de tipul interventiei chirurgicale suferite sau de stilul de viata. La noi poti sa te simti confortabil si sa gasesti sfaturi utile.  Foarte important de stiut ca toate produsele se pot achizitiona si in 4 rate prin card cu dobanda 0. Si mai important de inteles este ca rezervarea unei probe nu te costa nimic. Si nici nu esti obligata sa cumperi. Noua chiar ne pasa sa te putem  ajuta sa iei decizii in etapa  postmastectomie.

Vreau sa cunosti Brandul Anita Germania, o companie de familie cu o traditie de peste 125 de ani in acest domeniu. I-am alses pe ei din toate firmele din lume. Este suficient sa porti o data  produsele si vei simnti diferena pe pielea ta! Toate modelele folosite in catalogul Anita Care sunt invingatoare ale cancerului la san, si au suferit o interventie chirurgicala.

 

 

 

 

 


Peruca Sky by Noriko

Peruca Sky este una din cele mai iubite peruci din colectia Noriko. , despre ea se scriu foarte multe lucruri bune si am reuist sa strang pareri din toata lumea si sa vi le prezint aici .

Voi face un colaj de poze si filmulete reprezentative, ca sa iti poti face o parere cat mai reala despre peruca SKY. Sa intelegeti cat de usor se adapteaza aceasta peruca oricarei fizionomi. Iar daca ai nevoie de o peruca din cauze medicale si ai un scalp sensibil. Sky este disponibila si cu monofilament top aici iar cea standard aici 

Mai jos aveti parerea mea personala, poze de studio, poze cliente, video studio si video cliente. Astept si comentariile voastre !!