Spalarea perucilor si extensiilor din par natural


spalare peruci

 

Spalarea perucilor si extensiilor din par natural sau Cyber Hair NU se face cu aceleasi produse  cu care ne spalam parul zilnic

 

Ingrijirea parului natural

Perucile, extensiile, cozile, mesele, tresele sau orice produse din par natural, au nevoie de ingrijire speciala.

Daca aveti un astfel de produs, trebuie sa stiti ca parul natural nu rezista foarte mult timp fara o ingrijire adecvata.

La fel ca parul nostru, acesta se ingrasa, si se toceste.  Firul folosit pentru astfel de produse nu mai are radacina si nu se poate regenera sau hidrata singur. De aceea dupa aproximativ 10-15  purtari ( peste 5 ore o purtare) aceste produse trebuiesc spalate. De cele mai multe ori, produsele se spala daca parul s-a imbacsit, sau ati folosit peroduse de styling si este prea incarcat( ex. fixativ, ceara etc).

Pasul 1:Umpleti chiuveta sau un vas cu apa calduta si  cu un sampon foarte hidratant, samponati usor.

Pasul 2 :Folositi neaparat un balsam sau o masca de par si cu un pieptane foarte rar pieptanati si descurcati usor. Sa nu va fie teama daca mai cad fire de par. Parul este cusut la baza si de aceea firele mai aluneca, dar asta nu inseamna ca se vor pierde de tot.

Pasul 3:Dupa descurcarea  parului cu balsam, clatiti bine cu apa calduta. In cazul perucilor, apa trebuie sa curga in interiorul perucii, pentru a evita incurcarea acesteia.

Pasul 4:Dupa clatire, produsul se pune pe un prosop sa se absoarba apa si se lasa la uscat in mod natural. Dupa uscare, trebuie inceput procesul de coafare. Fie ca e vorba de o peruca, extensii sau coada de par natural, acestea trebuie coafate. Folositi un ser de varfuri sau un balsam fara clatire inainte de a pune placa sau ondulatorul, ori lasati produsul cu bigudiuri peste noapte sa se usuce.

Incercati sa evitati pe cat posibil uscarea cu feonul la temperaturi mari. Placa si ondulatorul trebuie sa aiba reglaj de temperatura.( temperatura ideala fiind de maxim 150 C)

Daca doriti sa vopsiti produsul, folositi o vopsea fara amoniac sau balsam colorat care se aplica dupa fiecare spalare!

Daca va este totusi teama sa va descurcati produsul, sa il spalati, coafati sau vopsiti, firma noastra ofera serviciul de mentenanta. Pentru mai multe informatii sunati la numerele afisate mai jos!

MENTENANTA PERUCI

SPALAT+COAFAT:

PERUCI PAR LUNG…………..40 LEI

PERUCI PAR MEDIU………… 30LEI

PERUCI PAR SCURT…………..25LEI

VOPSIT+SPALAT+COAFAT:

PERUCI PAR LUNG………..100LEI

PERUCI PAR MEDIU………..90LEI

PERUCI PAR SCURT…………80LEI

RESTAURARE GENERALA(ADAUGAT SUVITE, DESCALCIT, BAIE CHIMICA)……….200LEI

 

 

Suntem aici pentru dumneavoastra!

Cu stima,

Echipa Jiva Boutique

 

Strada Nicolae Iorga Nr.39( vis-a vis de Scoala 5) CONSTANTA

Telefon Fix: 0241.660.869

Telefon Mobil: 0766.589.390

Program: Luni-Vineri: 10.00-18.00

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.