Solutia impotriva caderii parului: Mesa de volum Calota Toupee MAREN Mono 2


Sunt sigura ca nu stiai de existenta acestor produse. O calota/ mesa de volum sau Toupee este o portiune cu par, care se ataseaza cu clipsuri sau prin lipire, de zonele cu probleme. In special femeile si barbatii isi pierd parul in partea de top: calota, frunte, crestetul capului etc. Cauzele sunt diverse si de cele mai multe ori pierderea parului este ireversibila. S-au inventat tratamente costisituare, dureroase sau care afecteaza organismul. Dar ce faci pe intreaga durata a tratamentelor? Sau poate nu iti permiti sa investesti mii de euro in tratamente experimentale sau transplant de par?!

Inainte si dupa Toupee calota volum mesa Maren Mono

Inainte si dupa Toupee calota volum mesa Maren Mono

Decizia de a purta o peruca este inca destul de comentata, si greu acceptata de persoanele care au nevoie. De aceea a fost inventata aceasta mesa partiala, care se combina cu parul tau natural. Si iti ofera raspunsul la nevoia ta: par mai des.

Am creat un scurt tutorial pentru ca tu sa poti vedea exact ce inseamna acest accesoriu de par si cum te poate ajuta.

 

Mesa de volum Calota Toupee MAREN Mono este disponibila in 8 nuante care se vor potrivi cu parul tau.

Aceasta mesa se tunde cand este fixata pe cap, si astfel va deveni parte din parul tau. Este usoara, ventilata, nu luceste si nu isi pierde nuanta. Chiar si dupa spalare, ea isi va pastra forma. Exista astfel de produse si  cu par ondulat, mai scurt sau cu par natural.Preturile oscileaza intre 250 si 2000 lei.

Mesa este disponibila in Romania doar prin Jiva Hair Boutique sau la partenerii nostrii.

 

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 gânduri despre “Solutia impotriva caderii parului: Mesa de volum Calota Toupee MAREN Mono

    • JIVA Autor articol

      Buna seara, Calota Marene este din fir acrilic si nu se poate vopsi, exista o gama variata de nuante si trebuie aleasa cea potrivita, iar daca sunt diferente, parul dumneavoastra trebuie vopsit. Aceasta se aplica cu clipsuri si se da jos seara. Calotele care se lipesc si se ataseaza pentru mai multe zile/ saptamani, necesita raderea parului acolo unde este aplicata. Puteti sa ne contactati la nr 0766589390 si cel mai important ar fi sa veniti la proba in unul din magazinele noastre din Constanta sau Brasov.
      Good hair day!