peruci jiva

JHB sustine lupta impotriva cancerului la san


1 octombrie, o zi roz, in care sustinem lupta impotriva cancerului la san. Evenimentul creat de echipa Jiva Hair Boutique: Alexandra,  Iulia si Ioana, a avut un scop bine definit.

Sa atragem atentia asupra existentei unei boli care te ia total prin surprindere. Nu are rost sa vorbim acum de statisticile ingrijoratoare…

Jiha Hair Boutique (JHB) este mai mult decat un magazin de peruci si extensii. La noi gasesti inclusiv proteze  externe de sani si lenjerie post mastectomie de cea mai buna calitate din Romania. Impreuna cu GENTLE CARE – centrul de consiliere pentru proteze externe de sani- oferim consiliere gratuita pentru brandul  German ANITA.

 

Evenimentul a avut loc intr-un mall din Constanta, iar fotografiile au fost facute de Razvan Galmeanu  si tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.

Machiajul a fost asigurat de Jiva Make UP si il oferim cu drag clientelor noastre ori de cate ori este nevoie.

Am incercat sa cream atmosfera de la JHB pe scena din mall. Cam aceasta este experienta pe care fiecare clienta o are alaturi de noi. Te ajutam fie sa redevi cum ai fost sau sa te redescoperi.

Pana data viitoare,

Good Hair Day

JHB

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.