Ingrijire par natural


Perucile, extensiile, cozile, mesele, tresele sau orice produse din par natural, au nevoie de ingrijire speciala.

Daca aveti un astfel de produs, trebuie sa stiti ca parul nu rezista foarte mult timp.

La fel ca parul nostru, acesta se ingrasa, si se toceste.  Firul folosit pentru astfel de produse nu mai are radacina si nu se poate regenera sau hidrata singur. De aceea dupa aproximativ 10-15  purtari ( peste 5 ore o purtare) aceste produse trebuiesc spalate. De cele mai multe ori, produsele se spala daca parul s-a imbacsit, sau ati folosit peroduse de styling si este prea incarcat( ex. fixativ, ceara etc).

Umpleti chiuveta sau un vas cu apa calduta si  cu un sampon foarte hidratant, samponati usor.

Pasul doi este sa folositi neaparat un balsam sau o masca de par si cu un pieptane foarte rar sa le descurcati. Sa nu va fie teama daca mai cad fire de par. Parul este cusut la baza si de aceea firele mai aluneca, dar asta nu inseamna ca se vor pierde de tot.

Dupa descurcarea  parului cu balsam, clatiti bine cu apa calduta. In cazul perucilor, apa trebuie sa curga in interiorul perucii, pentru a evita incurcarea acesteia.

Dupa clatire, produsul se pune pe un prosop sa se absoarba apa si se lasa la uscat in mod natural. Dupa uscare, trebuie inceput procesul de coafare. Fie ca e vorba de o peruca, extensii sau coada de par natural, acestea trebuie coafate. Folositi un ser de varfuri sau un balsam fara clatire inainte de a pune placa sau ondulatorul, ori lasati produsul cu bigudiuri peste noapte sa se usuce.

Incercati sa evitati pe cat posibil uscarea cu feonul la temperaturi mari. Placa si ondulatorul trebuie sa aiba reglaj de temperatura.( temperatura ideala fiind de maxim 150 C)

Daca doriti sa vopsiti produsul, folositi o vopsea fara amoniac sau balsam colorat care se aplica dupa fiecare spalare!

Daca va este totusi teama sa va descurcati produsul, sa il spalati, coafati sau vopsiti, firma noastra ofera serviciul de mentenanta peruci. Pentru mai multe informatii sunati la :          Mobil: 0766589390

Fix : 0241 660869

office @perucishop.ro

Constanta, str. Nicolae Iorga nr 39 ( vis a vis de scoala 5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.