Despre Jiva


 Despre Jiva Hair Boutique (JHB)

Buna, Eu sunt Cornelia si iti stau laturi in Brasov. Imi doresc sa gasesti in magazinul nostru cele mai frumoase peruci pentru tine. Am grija ca perucile sa fie de cea mai buna calitate si sa se ridice la cele mai inalte standarde. Peruca devine confidenta ta, ai incredere si poarta-o cu stil!

Buna, Eu sunt Ana si va astept in magazinul din Brasov si online. Impreuna putem schimba fata unei suferinte. Te voi ajuta sa iti gasesti coafura potrivita in functie de trasaturile tale. Imi pasa de tine!

Buna, eu sunt Elera, consilier Jiva Hair Boutique. Sunt fericita sa invat lucruri noi care va pot aduce un plus de confort. Imi place sa ajut oameni si acesta este lucrul care ma face sa fiu cu zambetul pe buze atunci cand ne intalnim sau ne auzim la telefon. Toate femeile merita un par frumos si o stare de spirit mai buna.

Iar eu sunt Iulia , owner si founder al conceptului de cosniliere si mentenanta pentru peruci in Romania. In fiecare zi caut sa perfectionez serviciile pe care le primiti de la Jiva. Stiu ca online este foarte greu sa poti achizitiona aceste produse, dar incerc sa va ofer toate informatiile necesare pana sa faceti comanda, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie  si cel mai bun produs in functie de necesitati. Iar daca totusi nu sunteti multumiti de cum va sta, puteti oricand sa schimbati sau sa returnati produsul.  Incerc sa va pun la dispozitie doar produse de calitate, doar producatori certificati din Germania, Anglia si America. Produsele ieftine, chinezesti, pe care le gasiti in Romania nu fac bine sanatatii, si nici nu sunt confortabile, irita si provoaca discomfort. Desi Branduri ca REVLON sau NORIKO   au preturi foarte mari in restul Europei, am facut tot posibilul sa negociez cele mai bune preturi pentru Romania si pentru voi. Imi doresc sa ne povestiti experienta voastra cu produsele noastre, doar as aputem evolua si putem sa imbunatatim toate serviciile.

 

Sunt fericita ca pana in ziua de azi am avut parte de clienti frumosi carora mi-a fost drag sa le explic tot ce trebuie sa stie despre alegerea, ingrijirea si  purtarea perucilor, meselor , extensiilor si a altor accesorii din par natural sau sintetic.

Produsele promovate si vandute  in magazinul online www.jiva.ro sunt atent alese astfel incat calitatea sa depaseasca pretul.

Ne angajăm să vă fim alături în problema dumneavoastră cu o gamă vastă de produse post-mastectomie, peruci medicale, naturale sau sintetice, extensii de păr, turbane și alte accesorii. Aspectul dumneavoastră este cartea noastră de vizită și ne angajăm să livrăm frumusețe în fiecare colet expediat.

Mi-ar placea ca acest Boutique virtual de informatii,  sa devina locul in care teama de a vorbi despre ceea ce porti si motivele pentru care folositi produsele, sa nu mai existe. Mi-ar placea sa  public experienta ta de viata, astfel sa ajutam si alte persoane care se lovesc de aceeasi problema ca si tine sa gaseasca mai usor solutia ideala.

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a merge impreuna mai departe!

 Iata putin din activitatea noastra:

    Numele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)