mituri despre peruci

7 mituri despre peruci


peruci jiva

mituri despre peruci

Din 2008 primesc intrebarile urmatoare destul de des. Inteleg ca este o teama foarte mare legata de purtarea perucilor, dar cu aceasta vine si o responsabilitate a ta pe care trebuie sa ti-o asumi. La urma urmei, o peruca este o peruca, aceasta nu va inlocui 100%  fostul par, sau parul actual. Dar de cele mai multe ori  despre asta este vorba, de o schimbare, de o imbunatatiere a aspectului. Eu port peruca! O fixez cu un clips de parul meu natural, si nu am nici un disconfort. Daca nu as avea par, as fi lipit-o cu benzi dublu adezive. Solutii exista, ai nevoie doar de informatia corecta!

 

1. cade cand bate vantul

Daca este furtuna si vantul bate cu peste 60 km/h, atunci da, va zbura de pe cap orice. Daca peruca nu este lipita, o poti fixa cu clipsuri speciale.   Foloseste gluga, o esarfa  sau propria mana pentru a te proteja de astfel de conditii meteo extreme. Dar in conditii normale, aceasta sta foarte bine pe cap.

Altfel, poti dansa linistita!

2. se vede ca e peruca

Doar daca nu ti-ai ales peruca potrivita, sau nu este bine pozitionata, atunci se va observa ceva ciudat. Ca sa eviti astfel de lucruri, ai nevoie de un consilier care sa te sfatuiasca ce fel de produs iti este necesar. O peruca ieftina va arata de cele mai multe ori a „peruca” , dar acum exista solutii mult mai potrivite pentru tine. Trebuie doar sa ajungi sa probezi altceva. Perucile de designer , standard sau cu monofilament vor arata cel mai natural, vor fi cele mai confortabile si cel mai usor de suportat si fixat.

3. daca e sintetica nu e buna si luceste

Daca este sintetic clasic, luceste. Dar ai auzit de  kanekalon? futura fiber? cyber hair? modacrilyc? acestea nu doar ca nu lucesc, dar sunt facute sa inlocuiasca cu succes parul natural, care nu poate fi intotdeauna de aceeasi calitate.

 

4. trebuie sa nu ai par ca sa porti o peruca

Total gresit! Dar actorii de la teatru sau Hollywood? Dar vedetele internationale? Dar femeile afro-americane?? Parul tau intra sub peruca, si e chiar minunat felul in care te poti ajuta de parul tau ca sa ascunzi total peruca. Intreaba-ma cum 🙂 !

5. daca porti o peruca esti considerata o femeie usoara.

Exista peruci pentru femei usoare, daca iti vei cumpara peruca de la sex shop….mitul se confirma.

Daca iti vei cumpara peruca de la un magazin de peruci fashion sau medicale, poti da foc mitului! DIN TEMELIE!!!

6. Perucile nu se spala

Gresit! Acestea se spala si se ingrijesc cu multa atentie. Trebuiesc pieptanate, se folosesc spray-uri speciale pentru par sintetic sau natural. Se spala atunci cand se ingrasa, cand consideri ca are nevoie de o reimprospatare a coafuri, etc.

7. Perucile din par natural sunt cele mai bune

Partial adevarat. Daca ai nevoie de o peruca pentru o perioada mai scurta de timp, o peruca din modacrylic va fi cea mai buna alegere. Acestea nu necesita ingrijire si atentie la fel de speciala ca la parul natural. Parul natural se strica si el in timp, nu se poate regenera, iar dupa fiecare spalare, este necesara coafarea acestuia. Daca porti peruci in mod constant, atunci investitia intr-o peruca naturala este justificata, dar o singura peruca nu este de ajuns. Sunt necesare 2 peruci pentru a putea fi purtate alternativ.

Voi ce stereotipuri ati mai intalnit si cum le-ati rezolav?

 

 

mituri despre peruci

7 mituri despre peruci

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.